En utflyktssöndag

Gokväll på er!

Det är tisdagkväll men det duggar inte direkt tätt här mellan inläggen. 

Tänkte dela med mig av vår söndag. Var en skön helg där vi mest var hemma och donade lite och tog det lugnt. Men söndagen kände vi att vi ville göra något. Alma hade pratat om att hon ville rida så vi bestämde oss för att åka till Idalagården i Veberöd. Men först var vi ute hos fåren på morgonen, släppte ut dem och fick morgonmyset i hagen. Dem är så sociala och roliga och jag har sagt det innan att inte trodde jag att jag skulle fästa mig så vid dem ullrumporna. ☺️

(null)

(null)

(null)

Sedan efter frukost åkte vi iväg till Idalagården. 
Det är ett tips för er barnfamiljer om ni vill komma ut, titta på djur och låta barnen rida ponnyridning. 

Det är en 4H gård som har olika djur och ponnyridning på söndagar. Dem har får, grisar, höns, getter, kaniner, katter och hästar. 

(null)

(null)

Alma tycker det är mysigt och brukar rida två rundor där på raken. Dem har några söta ponnysar som går runt med dem små. 

(null)

(null)

(null)


Efter vi tittat på alla djuren, en och två och tre ggr, klappat katten, ridit och lekt på rampen till gödselstacken så åkte vi vidare för en fika. 

Det blev på hemvägen och vi stannade i metropolen Skurup. Inget som är att ha annars men en bra lantbutik har dem, ett fint Ica Maxi och så konditorit som jag inte kommer ihåg namnet på. Men det finns nog två att välja på så. 
Dem har de godaste semlor vi ätit kom vi iallafall fram till. Det var mysigt och med mätta magar körde vi sen hem och kunde vila och skrota runt nöjda efter en tur ute. 

(null)

(null)

Nästan de bästa av söndagar när man kommer ut en sväng på något och sen får lite gjort hemma eller bara är nöjda och tar det lugnt. Alltså så lugnt man har de med en 3,5 åring men ni förstår. ☺️ 

Hoppas ni hade en fin helg och att er vecka startat bra! 😍

Kram Mikaela 
Allmänt, Familj, Gården, Lilla loppan, Livet, Utflykter | |
#1 - - Christina%20Hagbert:

Det är alltid lika trevligt stt läsa din blogg 👍 Du skriver om erat liv på er gård med får och hund! Din fina dotter och man ! Själv är jag i Nerja på 3 veckor,så kan inte klaga. Men längtar hem till mitt nu! .Ha det så gott,nu längar vi alla till våren 🌿🌼☀ Tina

Svar: Men tack snälla du! Vad glad jag blir! 😊 Och Nerja.. det lät inte fel! Härligt! ☀️ Ha det bra! Kram!
bysektersholm.blogg.se

Upp