Vår semester i Tandådalen

Fjällen alltså. 

När vi väl är på plats och kommit in i det så vill jag inte lämna de. 

Det är något visst med att gå runt i underställ, ha lite träningsvärk, bli så där rosigt varm, pausa ute i backen, dricka varm choklad, få njuta frisk luft, ta en öl och bara vara i det. 

(null)

(null)

(null)

Vi har varit i Tandådalen och det är tredje året i rad som vi är där. Det är andra året som Alma åker skidor. Att vi nu har barn som åker skidor, det är superroligt, väldigt ovant och det blir lite annat fokus på resan. För oss är det viktigast att hon får åka, att hon tycker det är roligt och att hon får det hon tycker om och att ha tid tillsammans.  

Vi åker gärna också utför och det blev lite varje dag. Även om mannen höll sig i år och var nöjd efter ett antal åk. Efter hans krasch förra året har det satt sig lite i huvudet, lite rädsla och respekt, för backarna. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är en rolig resa för att vi gör den med mina föräldrar också. Det är roligt att dem är pigga och tycker om att vara aktiva. Nästan så jag själv känner mig mer trött än dem. ☺️ 

Under resan var det ju inte bara skimmer, vår lilla loppa är ju tre år och hon testar vårt tålamod och våra gränser rejält. Inte alltid lätt alltså. 😅

Men bara att få umgås, vara ute, alla mysiga fikastunder och middagar är härligt tycker jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade sån tur med vädret också. Var bara första två dagarna som det var mulet sen har det varit ljuvligt.

Så med en veckas semester i bagaget har vi nu nya tag till vardag och rutiner. 

Tack vintersemester säger vi! 
❄️☃️🙏🏻❤️

Kram Mikaela 

Allmänt, Familj, Livet, Utflykter | |
Upp