Lite insnöade

Vilket väder vi har. 

Många tycker nog att skåningar klagar, överdriver och gnäller när det kommer snö här. Men alltså det är inte överdrivet alls. 

Igår var vi insnöade kan man säga. Det hade snöat så mycket under natten och med vinden som är lägger sig allt i drivor bara. 
Vinden gör också att vägen blir glashal, vinden tillsammans med den fina, kalla snön polerar vägen. Det är ingen höjdare att vara ute och köra. Så igår morse lyssnade vi på alla varningar och höll oss hemma. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Det ser kanske lugnt och fint ut här men icke. Det blåser och är inte alls så härligt. 🌨😅 
Vår Benji är glad att det är snö iaf, han racar runt men nosen i backen och svansen i skyn. 
Lite mysigt är det väl ändå! 

Under dagen fick det bli lite bak. Det hör liksom lite till när man är insnöad och behöver ha något för att mysa med. Att få göra deg och röra ihop smör med ägg och socker. Lite som något fluffigt, härligt för smak och sinne. Lägger sig som bomull och gör att man landar i något skönt rus. Nöjd och mätt sen. 

Vi bakade tekakor och sockerkaka. Men där när degen skulle jäsa, vi under tiden skulle slänga ihop en sockerkaka med citron och för mycket vanilj i, så tröttnade loppan. Men lite upplevelse fick hon iaf. 

(null)

(null)

Kommer ett recept senare med dem ljuvliga tekakorna. Perfekt inför helgen kanske, att ta med sig ut i pulkabacken eller som frukost eller mellis hemma. 

Inte fy skam att bli insnöad ibland men jag är glad att det inte varade längre. 

Hoppas ni klarat er lindrigt i snöyran! 

Kram Mikaela 


Allmänt, Familj, Gården, Lilla loppan, Livet | |
#1 - - Anki:

Vilka fina bilder du tar! Hoppas ni hade det mysigt med baket! ❤️❤️❤️

Svar: Tack! ❤️😊
bysektersholm.blogg.se

Upp