Vardagslyx

~ Samarbete med May Beauty ~ 

Ibland gillar jag att pyssla om mig själv lite extra. Det blir oftast, ansiktsmask, scrub, skön bodylotion och hårinpackning. Inför sommaren nu och resan jag ska iväg på i helgen så vill jag få den stunden. 


Igår kväll lade jag denna ansiktsmasken, The Incredible Face mask från May Beauty, en favoritprodukt hos mig. Jag har använt den ett tag och brukar lägga den varannan vecka iallfall. 

Den är otroligt skön på huden, lättapplicerad och ger ett superbra resultat. Huden blir ordentligt rengjord och får tillbaka mjukhet, spänst och lyster. 


(null)(null)


Hur gör du? 


Du applicerar den på ett torrt, rent ansikte. Den är lätt att stryka på med hjälp av penseln som medföljer paketet. Jag undviker ögonbryn och hårfästet, det känns lite extra när den ska av sen annars. 😉


(null)När masken är applicerad i ansiktet så ska den få torka, det tar ca 30-45 min, jag lät den sitta 40 min. Då arbetar den för fullt och drar ut alla orenheter och det feta i huden. (null)

(null)


När den torkat färdigt drar man försiktigt loss den från ansiktet och sedan tvättar jag bort resterna med ljummet vatten. Det kan kännas lite obehagligt att dra loss den men man vänjer sig och man känner och ser direkt det fina resultatet. (null)


Resultat


Efteråt har ni fått ett rent, lent och friskt ansikte! (null)


Nu har jag ett toppenerbjudande, jag rekommenderar den varmt till er, och ni får nu 30 % rabatt med koden mikaelafacemask30 när ni beställer produkten hos May Beauty. Följ länken  här.


Ha en fin kväll! 


Kram Mikaela 🌸Allmänt, Livet, Samarbete | |
Upp