Byggt bord i rustik vintagestil

Jag fick en idee för en tid sen att jag ville bygga ett bord. Jag hittade en länk som visade ett rustikt, maffigt snyggt träbord. 


Det såg inte heller ut att vara för svårt att göra. 

Så min man tog min beskrivning och tog på sig att ta tag i bygget. Jag kunde ha gjort de men det kändes som han ville göra de. Och han är så att när det är bestämt så kör han på och så blir det klart. Jag funderar mer och hade tagit längre tid på mig att få det klart.

Och nu står det klart och väntar på bets. 

Tänkte det kunde vara roligt att se för er om det är någon mer som vill göra. 


Nu ska jag gå på och betsa bordet. Jag hoppas jag har valt rätt kulör. Jag skulle först betsa det med te och vinäger men jag känner att det är för stort bord att gå på. Det känns svårt att dosera mängden som behövs och styrka på te osv. Jag ska prova det någon gång men då på något mindre. 

Nu har jag köpt en bets så får vi se hur det blir. 

Nu får ni också bygga bord! 😀 

Ha det fint! 

Kram Mikaela 

Gården, Inredning | | En kommentar |

En kväll ute

Ljuvligt att komma hem och kunna vara ute en stund. Vi tog en runda i trädgården och tittade till fåren och plockade upp saker som blåst runt. 


Det är en jäkla blåst här. 👎🏻😬 


Och så satt vi ett tag på trappan och filosoferade. 💕☺️ 


Har varit så trött idag så ska bli skönt att sova nu. Mitt stora hjärta åkte till sjukhuset idag igen. Nu får vi se imorgon när han kan komma hem igen, om han får vara hemma över helgen!? Det är såå tomt utan honom. 

Nu ska jag sova innan jag somnar med mobilen över näsan. 

Hoppas ni haft en fin dag! 

                      Kramar Mikaela 

Familj, Flowers, Gården, Lilla loppan, Livet | | Kommentera |

Vi har en ledig dag

Godmorgon 


Här vaknade liten loppa tidigt och jag känner mig så grusig i ögonen. Förkylda har vi blivit också så jag hoppas bara att det inte blir värre. Men skönt att vi har en ledig dag! 🙏🏻🌸 

Nu ska jag ta en dusch och sedan plocka fram frukost. ☕️☕️ 

Jag tog bilder här om dagen när vi var ute i trädgården och tittade till fåren. Gud vad jag skulle vilja ha en kamera. Enkel, smidig och lätt men bra. 😊 Har ni tips på en sådan kamera? 


Hoppas det fina vädret kommer tillbaka så vi kan sitta ute och njuta. Så skönt att ha ett helt rum till att umgås i. Men inte så mysigt när de blåser, regnar och är 15 grader varmt bara. 😑 


Lilla loppan var i början lite skeptisk till fåren, inte så konstigt men nu har det släppt och hon är nästan lite för kaxig. ☺️ Mysigt att se dem tillsammans iaf! 

Finaste ullrumporna. Trodde inte att det skulle kännas så mysigt att ha får. Det kommer springande när man kommer och de följer oss längs staketet och bäar och pratar. Undrar bara vad de säger. ☺️🐑💛


Nu ska vi ta tag i dagen här och i eftermiddag ska vi hälsa på pappa på sjukhuset. ❤️ 


Önskar er en fin dag! 

                      Kram Mikaela 

Gården, Lilla loppan, Livet | | Kommentera |
Upp