Blommor från Interflora

• REKLAM •

Denna ljuvliga bukett kommer från Interflora och heter Pastelldröm. 

(null)

Underbart att få blombud och ha färska blommor hemma. Det är väldigt enkelt för att få en lyxig och härlig känsla i hemmet. 

Denna buketten och många fler hittar du på deras hemsida. Unna dig själv ett blombud till helgen eller ge någon när och kär lite uppvaktning eller uppskattning. 

Tom imorgon 31/1 har dem även klubbdagar och du som är eller blir medlem får 20 % rabatt på din beställning från deras hemsida. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Allmänt, Flowers, Inredning, Samarbete | | En kommentar |

Att göra aktiva val och omge sig med bra energi.

Det här att omge sig med personer som ger energi, puschar, stöttar och finns där med hela sitt väsen för mig är något jag tänkt på mer och mer senaste åren. 

Jag har ju såklart min underbara fina vänner i ur och skur. Men jag menar personer som växer in i mitt liv på senare tid och som jag väljer att umgås med för vi har ett utbyte. För att vi vill följa våra drömmar, inspireras och inspirera, få satsa, få vara kreativ, få utvecklas och finna nya sidor av oss själv. Att stötta, bolla idéer med och vägleda. 

Det ger en ny dimension och det ger ett nytt perspektiv på vad som är möjligt. 

Helt underbart och så härligt för att utvecklas.  

Idag träffade jag Linda. Det var vårt första verkliga möte, faktiskt, men det kändes direkt som om vi träffats tidigare och pratade samma språk. 

Vi träffades på AB Småland i Malmö. En väldigt fin butik med café. 

Lite bilder därifrån men jag glömde helt att ta någon bild när vi fikade för vi hade fullt upp att prata och bekanta oss. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var ett trevligt möte mitt i vardagen. Det är också något jag tänkt förändra, att sätta guldkant på vardagen och hitta på roliga och inspirerande saker. 

Jag tänker att det kan ju handla om vad som helst eller ha vilken inrikting som helst men att aktivt välja och tänka vad som känns viktigt för just dig att få utveckla eller lägga energi på gör så mycket gott för självkänslan. Det kan handla om något på ditt jobb eller på din fritid eller en kombination av det. Men att just göra aktiva val och omge sig med personer som kan hjälpa dig att nå dina mål och göra dig själv till en bättre version av dig själv är värdefullt. 

Hur tänker ni? Och gör ni dessa val för att utvecklas? 

Hoppas ni haft en fin onsdag! 

Kram Mikaela ❤️


Allmänt, Flowers, Inredning, Livet, Utflykter | | Kommentera |

När någon vandrar vidare

Nu sitter jag på tåget igen. Åkte upp igår till Katrineholm för att vara med på min farmors begravning. 

Det krockade bara i helgen med ett dop vi ska på imorgon så därför fick de bli en snabbvisit och bara jag som åkte upp. 

Det var mysigt och trevligt, även om det aldrig är roligt med begravning, det var en fin stund och det var fint att träffa några av släkten på pappas sida. ❤️ 

Nu har vi dock haft tre begravningar på ca 1,5 år så jag hoppas det dröjer till nästa. Alla mina mor och farföräldrar har nu vandrat vidare. Något som verkligen märks när vi "alla" träffas och umgås tycker jag är att de åldersspannet som va tidigare, med olika generationer, inte finns längre. De erfarenheterna och olikheterna som blir med att umgås med personer i olika åldrar försvinner. Det är ju så det är men jag har reflekterat över de just för det var något jag tog lite för givet innan. Liv släcks och ny tar vid. 

Hur har ni? Har ni förmånen att ha era mor och farföräldrar i livet? 

I Katrineholm är det vinter. Hemma hos mamma och pappa såg det ut så här. 

(null)

(null)

Jag passade på att i förmiddags vara hemma hos syrran och busa med hennes Wilma. Så mysigt! 💕 
Vi var ute på en promenad och det är så fint med all snö. ❄️❄️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Härligt att få andas kall, krispig luft och bli kylig om kinderna. ☺️
Om ett par timmar är jag i Malmö igen och hela helgen ligger framför oss. 

Hoppas ni har en fin fredag! 

Kram Mikaela 
Allmänt, Familj, Livet | | Kommentera |
Upp