Sista morgonen detta året

Dagen igår blev inte som planerat men det gör inget. De som inte hanns med då får göras en annan dag. 

Vi är alla förkylda igen och efter någon timme uppe igår så kände vi oss sämre. Jag tyckte när jag vaknade att jag hade lite ont i halsen och kände mig lite sum. Men struntade i de. Några timmar senare så kände jag verkligen att jag inte var 100. 

Jag är inte jättesjuk men ni vet när man känner sig lite matt, det värker lite i kroppen kring rygg och axlar, känner sig lite ljummen och man vill sitta under en filt, sörpla te och titta serie.

Det är något jag har behövt att prioritera sen en tid tillbaka. Återhämtning! 
Nu har det varit lite mycket innan jul och julhelgen och då kommer det efteråt. 
Just nu är inte kropp och knopp i fas som jag varit och som jag vill. Den behöver ett lugnare tempo och få ladda batterierna lite tätare än tidigare. 

Så istället för att fara runt på ärenden och bygga i stallet så blev det en lugn eftermiddag och kväll i soffan. Skönt att lyssna på kroppen. 

Idag är det nyårsafton och det firar vi här hemma själva. Vi hoppas vi är piggare ikväll så vi orkar vara uppe till tolvslaget. ☺️ 

(null)

(null)

Kollagen har jag delat på instagram. @bysektersholm
Det översta är det nio mest gillade bilderna för 2017 och det undre är bilder från december.

Nu önskar jag er en fin sista dag på detta året! 

Ett Gott slut och ett Gott Nytt År! 💥💫😍

Kram Mikaela 

Allmänt, Familj, Flowers, Gården, Inredning, Lilla loppan, Livet | | Kommentera |

Drömkalendern

Jag fick hem så fina böcker från Sporrongform för en tid sen. 

Anteckningsbok, kom ihåglappar och Drömkalendern. 
Superfina produkter alla tre. Men kalendern är ju något extra. Så fin och jättebra innehåll! 
Det finns verktyg och tips för att verkligen lyckas med sin dröm. Jag kommer börja använda den nu till 2018 men man kan börja när som helst för den har inga månader eller datum. Du bestämmer själv när du vill starta. 

Idag satt jag och bläddrade i den för att se hur jag ska börja med den. Det är ett nytt år av möjligheter och jag älskar känslan av att få vända blad, att få börja om, det är härligt med ett nytt år. 
✨🦄💖

(null)

(null)

Du kan beställa din egna kalender hos Sanna. Du hittar hennes hemsida här uppe under länken eller så på sporrongform på instagram. 

Se till att din dröm också bli verklighet. ✨🌈💕
Kram 💫😍

Allmänt, Familj, Gården, Livet | | Kommentera |

En lördagsmorgon

Godmorgon ✨

Här hemma har vi vaknat och myser runt, jag dricker kaffe och vaknar sakta till. Dessa lediga dagar har vi sovit utan väckarklocka och det är så skönt att vakna när man känner för de. Att ta förmiddagen som den kommer. Någon gång efter frukost ska vi åka och handla men det är ingen stress. 

I eftermiddag behöver jag fixa hos fåren. Slå upp några bräder runt deras box. Dem står i en box just nu men bädden växer ju och det är helt öppet upptill så för att vara säker på att dem inte hoppar ut så behöver jag bygga på boxen lite. 

Nästa år ska vi ha en annan lösning för deras vinterboende men då kommer dem vara fler också.  

Det är så mysigt med får. Jag har sagt det innan men inte trodde jag att man kunde fästa sig så vid dem. Sociala, mysiga och personliga. Nu har dem fått gå ut, på vägen till hagen smakade dem lite på granen. 🌲🐑☺️

(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni har en skön morgon och får en fin dag! 💫😍

Kram Mikaela 

Allmänt, Familj, Gården, Livet | | Kommentera |
Upp